ŠKOLNÍ JÍDELNA

Jídelníček na tento měsíc

 

Po 7. 1.   Hovězí vývar se zavářkou (A: 01a, 09)             

               Francouzské brambory, č. řepa (A: 03,07)

Út 8.1.   Zelňačka (A: 01a,10)

              Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr (A: 07,09)

St 9.1.    Pohanková (A: 09)

              Špekové knedlíky, zelí (A: 01a,03,07,10)

Čt 10.1.  Bramborová (A: 01a,09)

               Filé z tresky, br. kaše, mrkvový salát (A: 04,07)

Pá 11.1.  Čočková (A: 01a,09)

               Boloňské špagety, sýr – ovoce (A: 01a,07)

Po 14.1. Hrášková s krutóny (A: 01a,07)

               Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou, mléko (A: 01a,03,07)

Út 15.1.  Kuřecí vývar s nočky (A: 01a,09)

              Pečené krůtí maso, brambory, zeleninový salát (A: 07)

St 16.1. Rajská s tarhoňou (A: 01a,07)

              Langoše se sýrem – ovoce (A: 01a,03,07)

Čt 17.1. Krupicová s vejcem (A: 01a,03,09)

              Hovězí na česneku, hrášek, mrkvička, brambory (A: 01a,07)

Pá 18.1. Sicilská (A: 01a,04,09)

              Bretaňské fazole, chléb – domácí perník (A: 01a,03,07)

Po 21.1. Gulášová (A: 01a)

               Kuskus se zeleninou, sýr – jogurt (A: 01a,07,09)

Út 22.1.  Vývar s bulgurem (A: 01a,09)

              Pečené kuře, br. kaše, kukuřice – ovoce (A: 07)

St 23.1.  Špenátová (A: 01a,03,07)

              Segedínský guláš, špaldový knedlík (A: 01a,01e,03,07)

Čt 24.1.  Minestrone (A: 01a,07,09)

              Smažený hejk, brambory, salát. okurka (A: 01a,03,07)

Pá 25.1. Zeleninová s jáhly (A: 09)

              Kuře na paprice, kolínka (A: 01a,07)

Po 28.1. Frankfurtská (A: 01a)

              Vdolky s povidly a smetanou – ovoce (A: 01a,03,07)

Út 29.1.  Květáková (A: 01a,03)

              Karbanátek, brambory, salát (A: 01a,03,07)

St 30.1.  Vývar s nudlemi (A: 01a,09)

               Kuřecí po čínsku, rýže (A: 09)

Čt 31.1.  Polévka z červené čočky (A: 09)

               Bramborové noky, pečené maso, špenát (A: 01a,03,07)

Pá 1.2.   Pololetní prázdniny

Po 4. 2.        Rajská s tarhoňou (A: 01a)

                        Zapečené fleky s masem, okurka (A: 01a,03,07)

Út 5. 2.         Brokolicová (A: 01a,07)

                        Španělský ptáček vylítaný, rýže (A: 01a,03,10)

St 6. 2.         Zeleninová s pohankou (A: 09)

                        Čevabčiči, brambory, kapie (A: 01a,07)

Čt 7. 2.         Hovězí vývar s nudlemi (A: 01a,09)

                        Farfalle pomodoro, parmazán – domácí moučník (A: 01a,03,07)

Pá 8. 2.        Bramborová (A: 01a,07,09)

                        Losos na másle, bram. – batátové pyré, rajčátka (A: 04,07)

Po 11. 2.      Hráškový krém s krutóny (A: 01a,07)

                       Buchtičky se šodó – ovoce (A: 01a,03,07)

Út 12. 2.      Zeleninová s jáhly (A: 09)

                       Pečená kachní stehna, br. knedlík, červené zelí (A: 01a,03,07,12)

St 13. 2.      Gulášová (A: 01a)

                       Zeleninové rizoto s bulgurem, salát z červené řepy (A: 01a,07,09)

Čt 14. 2.      Pórková s vločkami (A: 01d)

                       Dušené hovězí, brambory, fazolky, baby karotka (A: 01a,07)

Pá 15. 2.     Vývar s játrovými knedlíčky (A: 01a,03,09)

                       Čočka, vejce, okurka – chléb (A: 01a,03,07)

Po 18. 2.     Špenátová se smetanou (A: 01a,07)

                       Krůtí maso po čínsku, nudle, ovoce (A: 01a,09)

Út 19. 2.      Fazolová (A: 01a)

                       Karbanátek, bram. kaše, okurkový salát (A: 07)

St 20. 2.      Kulajda (A: 01a,03,07,09)

                        Kuře na paprice, kolínka (A: 01a,07)

Čt 21. 2.       Česneková se sýrem a krutony (A: 01a,07,09)

                        Hovězí roštěná, rýže, šlehaná tvaroh (A: 01a, 07)

Pá 22. 2.      Vývar s kuskusem (A: 01a,09)

                        Prejt, brambory, salát z kysaného zelí (A: 01a,07,12)

Po 25. 2.      Dýňová (A: 01a,07)

                        Žemlovka s jablky a tvarohem, mléko (A: 01a,03,07)

Út 26. 2.      Boršč (A: 01a)

                        Aljašská treska zapečená, bram. kaše, listový salátek (A: 04,07)

St 27. 2.       Kuřecí vývar s nočky (A: 01a,03,09)

                        Chilli con carne, chléb – ovoce (A: 01a,09)

Čt 28. 2.      Cibulačka (A: 01a)

                        Pečené kuřecí špalíky, br. knedlík, špenát (A: 01a,03,07)

Pá 1. 3.         Sicilská (A: 01a,04,09)

                        Boloňské špagety, sýr – jogurt (A: 01a,07)

Pitný režim: ovocný, černý nebo zelený čaj, voda, voda s citrónem, sirup (různé příchutě)

Pá 1.3.          Sicilská s houstičkou (A: 01a,04,09)

                        Boloňské špagety, sýr – pomeranč (A: 01a,07)

 

Po 4. 3. – Pá 8. 3. jarní prázdniny

Po 11. 3.       Francouzská cibulačka s krutónky (A: 01a,07)

                        Celozrnný kuskus se zeleninou, parmazán, rukola, ředkvičky (A: 01a,07,09)

 

Út 12. 3.      Jarní zeleninová s pohankou (A: 07,09)

                       Hamburská vepř. kýta, houskový knedlík (A: 01a,03,07,09)

St 13. 3.       Drůbková se špeclemi (A: 01a,09)

                       Domácí sekaná, brambor. kaše, kukuřice , zeleninová obloha (A: 01a,03,07)

Čt 14.3.       Bramborová (A: 01a,07,09)

                       Bavorské vdolečky pečené v troubě, mléko, ovoce (A: 01a,03,07)

Pá 15.3.       Kapustová (A: 01a)

                       Zapečené filé se sýrem, brokolice, brambory, šopský salát (A: 04,07)

 

Po 18.3.      Rajská s tarhoňou (A: 01a)

                       Hrachová kaše s cibulkou, okurka – domácí moučník (A: 01a,03,07,10)

 

Út 19.3.       Brokolicový krém (A: 01a)

                       Kuřecí játra na cibulce, rýže – tvarohový pohár s ovocem (A: 01a,07)

 

St 20.3.       Hrstková (A: 01a,09)

                       Pečené kuřecí stehýnko, bram. -celer pyré, hrášek, listový salátek (A: 07,09)

 

Čt 21.3.       Zeleninová s drožďovými knedlíčky (A: 01a,03,07,09)

                       Lasagne s hovězím masem a sýrem, jablko (A: 01a,07)

 

Pá 22.3.      Drůbeží s písmenky (A: 01a,09)

                       Smažený hejk, brambory, rajčatový salát, jog. tatarka (A: 01a,03,04,07)

 

Po 25.3.      Krupicová s vejcem (A: 01a,03,09)

                       Bramborové noky s krémovou omáčkou a list. špenátem,

                       Brownies z fazolí (A:01a,03,07)

 

Út 26.3.      Polévka z pečeného květáku (A: 01a,03,07)

                       Přírodní vepř. kotleta, brambory, jogurtový dip, sezónní salát (A: 07)

 

St 27.3.       Vývar s bulgurem (A: 01a,09)

                       Kuřecí zeleninová pánev, rýže s pohankou (A: 09)

 

Čt 28.3.       Hráškový krém (A: 01a,07)

                       Karbanátek, br. kaše s pažitkou, zeleninová obloha (A: 01a,03,07)

 

Pá 29.3.      Zeleninová s červenou čočkou (A: 09)

                       Hovězí guláš, kolínka – ovoce (A: 01a)

Po 1. 4.           Bramborová (A: 01a,07,09)

                        Pizza sýrová, rajčátka, listový salát (A: 01a,07)

 

Út 2. 4.           Vývar s kuskusem (A: 01a,09)

                        Hovězí na česneku, br. knedlík, špenát (A: 01a,03,07)

 

St 3. 4.            Polévka z jarní cibulky (A: 01a,07)

                        Bulgureto, salát z červené řepy, parmazán – tvarohový pohár s ovocem (A: 01a,07,09)

 

Čt 4. 4.            Mrkvová (A: 01a,07)

                        Aljašská treska na paprice, brambory, kedlubna (A: 04,07)

 

Pá 5. 4.           Hrášková s krutóny (A: 01a,07)

                        Rajská omáčka, masové kuličky, rýže s pohankou (A: 01a,09)

 

Po 8. 4.           Minestrone (A: 01a,07,09)

                        Bramborové noky s mákem, mléko, bílá káva – ovoce (A: 01a,07)

 

Út 9. 4.           Vločková (A: 01a,09)

                        Ajvarová omáčka s kuřecím masem, grahamové těstoviny (A: 01a,07,09)

 

St 10. 4.         Čočková (A: 01a)

                       Nákyp s cukety, brambory s pažitkou, mrkvovo – jablečný salát (A: 01a,03,07)

 

Čt 11. 4.        Kuřecí vývar s nudličkami (A: 01a,09)

                       Bretaňské fazole, eidam, chléb – ovoce (A: 01a,07)

 

Pá 12. 4.        Zeleninová se špaldovými nočky (A: 01a,03,07,09)

                       Krůtí pečeně, kukuřice, brambory, ředkvičky (A: 01a,07)

 

Po 15. 4.        Špenátový krém (A: 01a,03,07)

                       Tagliatelle pomodoro, parmazán – jidáše (A: 01a,03,07)

 

Út 16. 4.        Rajská s písmenky (A: 01a,07)

                       Pečená kuř. stehýnka, hrášek, brambory, velikonoční nádivka (A: 01a,03,07)

 

St 17.4.          Vývar s knedlíčky (A: 01a,03,07,09)

                       Španělský ptáček vylítaný, rýže s jáhly (A: 01a,03,07,10,12)

 

Čt 18.4.         Velikonoční prázdniny

 

Pá 19. 4.       Státní svátek

 

Po 22. 4.       Státní svátek

 

Út 23. 4.      Gulášová (A: 01)

                        Rybí karbanátek, brambory, jog. dip, bílá ředkev (A: 01a,03,04,07)

 

St 24. 4.        Polévka z červené čočky (A: 09)

                      Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou, mléko (A: 01a,03,07)

 

Čt 25. 4.       Sicilská s houstičkou (A: 01a,04)

                      Kuřecí v mrkvi, fazolky, brambory (A: 01a,07)

 

Pá 26. 4.      Brokolicová (A: 01a,07)

                     Boloňské špagety, eidam – ovoce (A: 01a,07)

 

Po 29. 4.     Selská (A: 01a,07,09)

                    Koprová omáčka, vejce, špaldový knedlík (A: 01a,03,07)

 

Út 30. 4.     Vývar s bulgurem (A: 01a,07,09)

                    Čevabčiči, brambory, kukuřice, polníček (A: 01a,07)

„TÝDNY EVROPSKÉ KUCHYNĚ“

 

 

St 1. 5.             státní svátek

 

Čt 2. 5.             Vývar s fritátovými bylinkovými nudlemi (A: 01a,03,07,09)

                         Přírodní kuřecí steak, br. kaše, listový salát s medovou zálivkou (A: 07)

Pá 3. 5.            Hráškový krém s krutóny (A: 01a,07)

                         Zapečené fleky s masem, okurka (A: 01a,03,07)

 

Po 6. 5.            Slovenská fazolová polévka     „Slovensko“ (A: 01a,07)

                         Halušky s brynzou – Makový závin (A: 01a,03,07)

 

Út 7. 5.            Vločková (A: 01a,09)

                         Filé z Tresky, kukuřice, brambory, kapie (A: 04,07)

 

St 8. 5.             státní svátek

 

Čt 9. 5.             ředitelské volno

 

Pá 10. 5.          ředitelské volno

 

Po 13. 5.          Frankfurtská     „Německo“ (A: 01a)

                         Bavorská sekaná, bramborový salát s ředkvičkami (A: 01a,03,07)

 

Út 14. 5.           Vývar se špeclemi        „Rakousko“ (A: 01a,03,09)

                         Tyrolské knedlíky, zelí – ovoce (A: 01a,03,07)

 

St 15. 5.           Pórková s vločkami (A: 01d,07)

                         Lehký rýžový nákyp s jahodami, mléko (A: 03,07)

 

Čt 16. 5.           Vývar s játrovými knedlíčky (A: 01a,03,09)

                          Hovězí svíčková pečeně, houskový knedlík „Česká republika“ (A: 01a,03,07)

Pá 17. 5.           Brokolicová (A: 01a,07)

                          Chilli con carne, chléb – ovoce (A: 01a)

 

Po 20. 5.          Tomatová s mozzarelou            „Italie“ (A: 01a,07)

                         Farfalle s cuketou, parmazán, bublanina s rebarborou a jahodami, mléko (A:

01a,03,07)

Út 21. 5.           Polský chlodnik            „Polsko“ (A: 07)

                          Kotlet schabowy, br. kaše, zelí (A: 07)

 

St 22. 5.           Cuketová          „Italie“ (A: 01a,07)

                          Lasagne s masem, cizrnou a sýrem, salát s polníčkem (A: 01a,07)

 

Čt 23. 5.           Halászlé           „Maďarsko“ (A: 04)

                          Maďarské langoše, sýr – zeleninový salát (A: 01a,03,07)

 

Pá 24. 5.          Maďarská květáková     “Maďarsko“ (A: 01a,03,07)

                         Perkelt, noky – ovoce (A: 01a,03,07)

 

Po 27. 5.         Batátový krém (A: 01a,07)

                         Zeleninové kuskus rizoto s černou čočkou, eidam, rajčátka (A: 01a,07,09)

 

Út 28. 5.          Francouzská cibulačka „Francie“ (A: 07)

                         Hovězí po Burgundsku, šťouchané brambory (A: 01a)

 

St 29. 5.          Pohanková       „Česká republika“ (A: 09)

                         Buchtičky s vanilkovým krémem, bílá káva, ovoce (A: 01a,03,07)

 

Čt 30.5.           Minestrone       „Italie“ (A: 07,09)

                         Boloňské špagety, parmazán, Tiramisu dezert (A: 01a,07)

Pá 31. 5.         Špenátová (A: 01a,07)

                        Hejk obalený pečený v troubě, brambory, jogurt dip, rajčátka (A: 01a,04,07)

Po 3. 6.         Vývar s kuskusem (A: 01a,09)

                        Dušená vepř. játra na cibulce, rýže s jáhly – tvarohový pohár s ovocem (A: 01a,07)

 

Út 4. 6.         Fazolová (A: 01a,07)

                        Zapečené fleky se šunkou, salát z červené řepy – ovoce (A: 01a,03,07)

 

St 5. 6.          Zeleninová s vločkami (A: 01d,09)

                        Čevabčiči s červenou čočkou, brambory, salát. okurka (A: 01a,07)

 

Čt 6. 6.         Hráškový krém s krutóny (A: 01a,07)

                        Bulgureto se zeleninou, parmazán – listový salátek (A: 01a,09)

 

Pá 7. 6.        Rajská s tarhoňou (A: 01a,07)

                        Hovězí na česneku, brambor.- mrkvové pyré, kukuřice (A: 01a,07)

 

Po 10. 6.      Dýňová (A: 01a,07)

                        Tvarohové knedlíky s jahodovým žahourem (A: 01a,03,07)

 

Út 11. 6.       Krůtí vývar s nudličkami (A: 01a,09)

                        Kuře s ajvarovou omáčkou, kolínka (A: 01a,07)

 

St 12. 6.       Hrstková (A: 01a,09)

                        Čínské nudle se zeleninou, červ. čočkou a kurkumou, bublanina (A: 01a,07,09)

 

Čt 13. 6.       Zelňačka (A: 01a,12)

                        Pečené krůtí, brambory, hrášek (A: 01a,07)

 

Pá 14. 6.      Cuketová (A: 01a)

                        Lasagne s masem, sýrem a cizrnou, salát s polníčkem (A: 01a,07)

 

Po 17. 6.      Minestrone (A: 07,09)

                       Aljašská treska na másle, brambory, rajčat. salát, meloun (A: 07)

 

Út 18. 6.      Květáková (A: 01a,07)

                      Nudle s mákem, mléko – ovoce (A: 01a,03,07)

 

St 19. 6.      Čočková se zeleninou (A: 07,09)

                       Pečené kuřecí špalíky, nové brambory, okurkový salát (A: 07)

 

Čt 20. 6.     Mrkvová (A: 01a,09)

                      Langoše se sýrem, listový salát s medovou zálivkou (A: 01a,07)                      

 

Pá 21. 6.     Bramborová (A: 01a,07)

                       Chilli con carne, chléb – ovoce (A: 01a)

 

Po 24. 6.    Zeleninový vývar s pohankou (A: 01a,09)

                       Obalený hejk pečený v troubě, bramb. kaše, kapie (A: 01a,03,07)

 

Út 25. 6.     Brokolicová (A: 01a,09)

                       Dušená kuřecí prsa, červ. zelí, bram. knedlík, ovoce (A: 01a,03,10)

 

St 26. 6.      Výlet – nevaří se

 

Čt 27. 6.      Krupicová s vejcem (A: 01a,03,09)

                       Špagety pomodoro, rajčátka, eidam, parmazán – ovoce (A: 01a,07)

Provoz školní jídelny se řídí vnitřním předpisem. Základní informace jsou zařazeny do Řádu školy.

 

Číslo účtu školní jídelny

 

Bankovní účet pro platbu stravného je 265301570/0300.

Platbu proveďte vždy do 10. dne v měsíci.

Variabilní symbol pro platbu mají děti zapsaný v žákovské knížce a zůstává stejný po celých pět let.

Kapacita školní jídelny: 95 strávníků


Aktuální počet žáků

V letošním školním roce 2018/2019 naši školu v 1. – 5. ročníku navštěvuje 64 žáků.

Obrázek budovy školy

Kontakt

Adresa: Školní 49, 273 51 Velké Přítočno

Telefon: 774 429 142

e-mail: zs.pritocno@centrum.cz

Ředitelka: Mgr. Martina Jůzová